Jaaada, det er mulig at jeg rett og slett ikke klarte å holde mine egne lovnader i fra forrige post. Sukk. Jeg var jo hellig overbevist om at jeg skulle få godt med tid til å beskrive mine videre eksperimenter med bassfeller dagen derpå, men neida. Sykdom og svineri, reiser og dårlig tid. Alt dette har gjort at det har blitt lenge siden forrige oppdatering.

Vel, nok om det, og mere av noe annet, for å sitere Jan Pande Rolfsen og Revolvermagasinet. Først av alt må vi til med noen småglimt i fra rommet, slik det ser ut nå.

page1_blog_entry14_1


Rommet er nå ferdig tapetsert, lamper og alt av strømkontakter og nettverkspunkter er ferdig. Har slitt som en pygme i store trapper med taket - har vært nødt til å kutte opp og sparkle omigjen flere ganger her fordi platene ikke jobber med hverandre helt, men fikk endelig orden i sysakene natt til i dag. Siste malingsstrøk ser svært bra ut. Noe av problemet her er jo nettopp at takhøyden er så forsvinnende liten og at alt derfor blir ekstra synlig. Vel, nå er det altså i orden det også. Det gjenstår nå derfor forsvinnende lite å gjøre her før jeg kan få inn de morsomme tingene i rommet. Teppefliser må legges. Lister skal på plass både i tak og langs gulv. Har kjøpt minste sort feilist hvitmalt til tak, slik at jeg får en listavslutning som skjuler lydfugene. Disse skal limes opp med Superfix. For å kunne legge flisene må gulvet rettes opp på tre steder hvor det er noen søkk som ikke ble tatt med av avrettingsmassen. Planen er å legge teppeflisene på tirsdag...