page1_blog_entry12_1

Jeg trodde først jeg skulle slite av begge armene mine, for det å trekke 4mm2 høyttalerkabel gjennom 20mm rør skulle vise seg å bli en skikkelig arbeidsøkt. Kablene satt dønn fast midt inni der noen steder - klarte ingen av strekkene selv med hjelp fra madam'en. Urk! Skal love dere at temperamentet begynte å bevege seg oppover ja.

 

Men heldigvis har Gud oppfunnet svigerforeldre - og svigerfar er av typen med erfaring på ALT relatert til verktøy, bygg og bolig. Makan til vandrende byggevareleksikon skal man lete lenge etter. Jeg kom plutselig på at han gav meg følgende tips for noen dager siden: dryss talkium på kabelen før du trekker gjennom. Vel, jeg hadde ikke talkium for hånden, men hvetemel! Dryss dryss, dra dra, og vips så smatt kabelen igjennom som om det skulle vært plass til både hus og hage inni trekkerøret! :)

Så da er det jo bare å diske opp med et par-tre bilder av hvordan det ser ut akkurat nå der nede. Taket ble forøvrig også ferdig i dag, unntatt å kle inn jernsvillene da. Regner med det blir mandagsunderholdningen for snekkerene mine.