Da er 2 lag gips på plass på alle vegger, med unntak av der hvor lyddøren skal inn. Den lille biten settes på når taket er ferdig. Og apropos taket, i skrivende stund er snekkerene i gang med å legge andre lag også der. Underkonstruksjonen ble enda litt bedre (tror vi) enn først tenkt.

page1_blog_entry11_1


Dette bildet er tatt fra endeveggen, og viser de nedlektede bjelkene som er hengt opp i lydbøyler.Som dere kan se av bildet er det to lag med isolasjon under det gamle bjelkelaget, som går på tvers her. Det første laget er lydtrinnsplatene, som ligger i en ubrutt flate over lektene, og kuttet til slik at de går inn i selve lydbøylebuen. Hmm, dette ble vanskelig å forklare med ord. Prinsippskisse:

page1_blog_entry11_2


Så, altså, et ekstra lag med lydisolasjon er lagt under trinnlydsplatene, mellom bjelkene som er hengt opp i lydbøyler. 30mm Rockwool lydisolasjonsplater er brukt her. Jeg klarer ikke helt å se hvordan jeg skulle fått det til å bli bedre lydisolert på den plassen vi har til rådighet når vi gjør det slik, så jeg er godt fornøyd med løsningen.

I tillegg er gulvet påført heftgrunn, utjevningsmasse er smørt ut og størknet, så gulvet er nå rett og fint. Fikk tatt en tur innom Teppeabo og kjøpte koksgrå teppefliser som skal legges på. Så nå går det unna! :)

I kveld må jeg se til å få trekt litt høyttalerkabler og ta litt bilder av herligheten - stay tuned!