Tja, det er ikke alltid ting går som man ønsker. Hele denne uka har blitt snudd på hodet av andre bygningsmessige endringer som jeg holder på med, men ikke minst på grunn av sykdom til ene guttungen. Lungebetennelse på treåringer er ikke helt stas. På toppen av det hele har snekkeren ikke vært tilgjengelig før nå i dag, og mesteparten av dagen i dag har gått med til å korrigere på arbeid som håndlangeren hans gjorde her på fredag eller når det var. Jaja, verden går nå fremover, om det enn går litt sakte.

Jeg har et annet problem også, nemlig Platemates. Jeg kjøpte store bokser til å ha fremme bak anlegg under lerretet, med HDMI skjøtestykke til å ha i veggen blant annet. Men jeg har nå gitt opp den kongstanken. Det ble rett og slett for grunnt slik vi bygger veggen, og de bakboksene til Platematene er helt sinnsykt dype. De er 30mm dypere enn vanlige store veggbokser for strøm, og tålte i tillegg ikke å bli modifisert, slik jeg var nødt til for å få gjennom 20mm rørene. De holdt rett og slett ikke passformen.

Enden på visa er derfor at jeg har satt opp vanlige elbokser for HDMI gjennomføring, og bruker enkle platemate-bokser også fremme. Jeg mangler en boks som jeg skal innom Hifi-klubben å hente i morgen. Flaks at Christian der er svært medgjørlig, selv etter ørten modifikasjoner av den opprinnelige bestillingen.

page1_blog_entry8_1