På tide med en sjefsoppdatering her. I løpet av arbeidsdagene i påsken kom vi plutselig en god jafs nærmere målet. Snekkerne møtte opp og gjorde vei i vellinga. Den av de to gjenstående veggene ble satt opp, alle lekter ble justert, mine bokskreasjoner (Platemate modding) ble flyttet på for å få god nok plass til gipsen (ref bildet), og det ble så lagt på første lag med gips.

 

page1_blog_entry9_1

 

Det var direkte deilig å få på det gipslaget, plutselig ser det ut som et rom, og det er jo også en svært merkbar progresjon når det plutselig er plater overalt :)

I tillegg så har vi nå fått på plass en lydfelle ut av luftekanalen. Det var jo slik i utgangspunktet at jeg hadde tenkt på å legge en kanal fra denne og bort til der projektoren skal henge. Det kan hende jeg gjør det etterhvert, men siden dette ikke akkurat er noen estetisk nytelse, så har vi heller laget en svært enkel lydfelle, en slik som alle kan få til å lage, men som foreløpig ihvertfall virker å fungere godt. Blir spennende om det fortsatt føles slik når alt er på plass.

Bilder av vegger, lydfelle m.m. finnes her.

På lørdag trakk jeg kabler for harde livet, bokstavelig talt. Jeg har tenkt å bruke noen Elko trådløs dingser for lysstyring her. Dimme-innsatsene klarer 250W stykket. Spørsmålet blir om jeg klarer å få til 4 lyskilder som er både diskret og fine og som tilsammen ikke utgjør mer enn dette. Det blir to separate kurser, jeg har totalt 8 lyspunkter i alt, slik at jeg kan ha lys på bak i rommet mens det er film som vises eksempelvis. For å være på den sikre siden har jeg derfor trukket en leder ekstra til lysene, slik at jeg har litt større sjongleringsmuligheter dersom Elko trådløs skulle vise seg å bli for skrint...

Ellers har jeg også trukket 2,5 kvadrat til 16 ampers kurs som skal benyttes for alt utstyret. Makan så pes det var å trekke de kablene. Og de verste gjenstår - 4mm høyttalerkabler... yikes. Men der er heldigvis rørene noe støre (20mm). Skal trekke med meg en 1,5 kvadrat gjennom der også, som kan benyttes til 12V styrestrøm. Håper å få på plass dipole høyttalere som er switchbare (B&W DS6 S3 eller B&W DS7 frister) med tid og stunder. Da er det like greit å gjøre møkkajobben med trekking først som sist. Så planen er å gjøre dette i morgen kveld. Så er det bare å håpe at Platemate boksene mine tåler påkjenningen, nå som de er moddet til det ugjenkjennelige...