Lærer stadig nye begreper av håndverkerene - det siste er kubbing. Altså de tverrgående trestykkene mellom stenderene. De har jeg nå fått på plass overalt, det vil si med unntak av der hvor veggene enda ikke er ferdig satt opp av snekkerne mine. De går i gang med dette på tirsdag eller onsdag til uken. Frem til da skal jeg gjøre meg ferdig med å sette opp el-bokser og de siste Platemateboksene mine, samt prøve å trekke høyttalerkablene gjennom røra.

Apropos Platemate bokser forresten - disse er blitt tildels sterkt modifisert :)

 

page1_blog_entry7_1page1_blog_entry7_2

 


Jeg kappa av enden av disse fordi de komprimerte isolasjonen bak så mye og trykket ble såpass stort at boksene begynte å bøye seg. Og da blir de ikke gode å ha gjennom gipsen. Så jeg fjernet vel nesten 2cm av disse (de er forresten utrolig dype disse boksene), og brukte vår gode venn gaffer-tape som erstatning. Måtte også borre gode hull til 20mm rørene mine, så det som blir på baksiden av veggen her ser jo nokså halvfabrikata ut. Det gjør heldigvis ingenting, all den tid det er frontplata som skal synes, og det tross alt ikke er snakk om strøm av betydning i disse kablene :)

30mm stenderene er også for små til de originale el-boksene jeg har. Og siden elektrikeren min har behov for minst en sånn storing, så blir det litt utbygging av stenderene der hvor de skal opp. Skal avbilde og skrive litt om det i morgen kveld eller tirsdag - litt ettersom når tiden tillater det.