Det har blitt litt stille fra meg den seneste uka, og det er rett og slett fordi jeg har jobba massivt med å få rommet ferdig. Nytt rammelerret er på plass, det samme er ny tre-seters godsofa. Har også gjort meg ferdig med listing, satt opp en hel liten småskog med Ikea-hyller for CDer og DVDer og den slags, samt ikke minst - lyttet. Og lyttet. Sett. Lyttet. osv... Du skjønner tegninga :) Så her sitter jeg nå da, i lytteposisjon, og nyter Rajaton med Macbook Pro'en på fanget og kaffekoppen ved siden av. Ahhh... Herrlig.

Det er så absolutt ikke perfekt lyd her. Det er en god del igjen på justeringssiden. Bassfellene mine er bare en midlertidig løsning, men etter siste modifikasjon med skumplasten som "bakplate" virker de ganske OK. Har likevel hatt dialog med Acoustic Tuning, og en leveranse med erstatningsmateriell er nok snart å vente i posten. Har også bestilt Rives Audio sin test-CD, slik at jeg kan få stilt kontrollert skikkelig med RadioShack SPL måleren min, og gjøre nøyaktig plassering av både fronter og sub.

Kommer til å følge opp med mer nytt når utstyret ankommer og jeg får kost meg mer med finjustering av rommet. Inntil da kan dere jo myse litt på noen kjappe bilder av rommet, slik det ser ut nå.