Et par av de mer operative folka på mac1.no sitt iPhone forum har laget et repository for AppTapp (Installer), applikasjonen som er navet for alle ting tredjepart på iPhone (hvis man vil gjøre det med GUI i det minste). Har du fulgt min guide tidligere på hacking av iPhone v1.1.1, så har du den alt på din iPhone.

Formålet med iFon.no (linken går til iFon sine egne nettsider forresten, som forteller deg litt mer om formål og status på ting) er å gjøre arbeidet med å patche telefoner lettere for lekfolk, og ikke minst å samle alt på et sted. Dette er ikke akkurat lønnet arbeid som dere skjønner, men noen av disse folka, med Helge Rossebø i spissen, har altså valgt å bruke av sin fritid for å gjøre livet lettere for mange andre. Hatten av.

Å sette opp iFon.no er så lett at det er nesten plagsomt. Dette gjør du:

 

  • Åpne Safari på iPhone'n din
  • Gå til http://install.ifon.no. Du får nå en dialog om å legge til iFon.no som et repository for installasjonspakker i AppTapp. Godta dette.

 

ifon1

 

  • Gå til hovedskjermen, og velg Installer ikonet
  • I listen din over installerbare pakker skal du nå finne iFon kategorien

 

ifon2


Da er det bare å installere pakker etter hjertens lyst. De fleste av disse pakkene ligger svært tett opp til de tipsene jeg har samlet i hacking-artikkelen min tidligere, så om du ønsker den enkle varianten, hvor du jo har mindre kontroll over hva som skjer, ja så anbefales iFon.no varmt.